Bistriţa: Elevă de 16 ani de la un liceu din Năsăud, violată; poliţiştii au reţinut doi suspecţi

O elevă de 16 ani de la un liceu din Năsăud susţine că a fost violată, în noaptea de joi spre vineri, timp în care familia ei ştia că se află la Balul bobocilor, poliţiştii reţinând în acest caz doi suspecţi.

667 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Elevă de 16 ani de la un liceu din Năsăud, violată; poliţiştii au reţinut doi suspecţi

Bistriţa: Elevă de 16 ani de la un liceu din Năsăud, violată; poliţiştii au reţinut doi suspecţi (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, cei doi bărbaţi reţinuţi, unul din Năsăud şi celălalt din comuna Telciu, sunt suspectaţi de viol, ei urmând să fie duşi la Judecătoria Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

"Vineri, la ora 02.00, o femeie din Tăure a solicitat poliţiştilor sprijin pentru găsirea fiicei ei de 16 ani, care nu mai răspundea la telefon, fiind plecată la Balul bobocilor. Poliţiştii au căutat-o pe fată, elevă la un liceu din Năsăud, stabilind că aceasta plecase de la o discotecă din oraş însoţită de un tânăr. La ora 02.41 fata a fost găsită, ea spunându-le poliţiştilor că a fost victima unui viol comis de doi tineri din Năsăud. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, unul de 36 de ani, din Năsăud, şi celălalt de 23 ani, din Telciu, suspectaţi de comiterea faptei", a spus Crina Sîrb.

Contactată telefonic, Camelia Tabără, inspector şcolar general, a declarat că Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud nu a fost anunţat de către Poliţie despre incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici