Blocaţi în paradis! Corina şi Valentin Nemeş au plecat în Caraibe şi s-au întors acasă după mai bine de 8 luni

  • Corina şi Valentin Nemeş nu s-au mai putut întoarce din Caraibe, din cauză pandemiei
  • Au revenit în România, după mai bine de 8 luni
  • Geografi de profesie au putut să îşi continue munca de la distanţă
1453 afișări
Imaginea articolului Blocaţi în paradis! Corina şi Valentin Nemeş au plecat în Caraibe şi s-au întors acasă după mai bine de 8 luni

Blocaţi în paradis! Corina şi Valentin Nemeş au plecat în Caraibe şi s-au întors acasă după mai bine de 8 luni

Pandemia a stricat concediile şi vacanţele multora. Dar să ştii că pentru unii, a fost invers. Corina şi Valentin s-au bucurat de un sejur prelungit. Au plecat în Caraibe, la sfârşitul lui februarie. La scurt timp, aeroporturile s-au închis şi au rămas blocaţi pe insula Guadelupa.

VALENTIN NEMEŞ: Informaţiile erau cum erau, nu ştiai cum o să decurgă lucrurile. Şi atunci am luat aşa o decizie, să rămânem.

Au luat insula la pas, iar când au vizitat tot, s-au mutat. Pe altă insulă. Tot din Caraibe. Şi tot aşa, până le-au văzut pe toate pe care nu le vizitaseră până anul ăsta. Apoi au ajuns în SUA, unde au străbătut fiecare stat.

VALENTIN NEMEŞ: Am stat în hoteluri, moteluri, în cort. Pentru că noi am ales să călătorim în parcurile naţionale din Statele Unite.

Corina şi Valentin au făcut zeci de mii de kilometri. Între timp s-au reluat şi zborurile. Dar ei au mers mai departe. Timp de 8 luni.

CORINA NEMEŞ: Cel mai mult mi-a placut în Yellowstone. A fost ceva... deja mi se face pielea de gâscă, numai când mă gândesc din nou. Mi-a plăcut şi  Alaska a fost aşa, ceva ce ne-am dorit de mult timp

Poate că tu nu vrei să mergi chiar în Alaska. Dar, o plajă din Caraibe sigur te tentează. Să ştii că poţi să mergi. Sunt o mulţime de insule care şi-au redeschis graniţele.

CONDIŢII DE CĂLĂTORIE

  • Costa Rica – un test PCR negativ, nu mai vechi de 48 de ore
  • Republica Dominicană – este obligatorie testarea la intrarea în ţară
  • Aruba – este obligatorie carantina, pentru 10 zile
  • Jamaica – stare de urgenţă
  • Bahamas – la sosire, se efectuează un test rapid şi încă unul, după 4 zile
  • Cuba – turiştii sunt testaţi PCR, la intrarea în ţară
  • Curacao - este obligatorie carantina, pentru 10 zile

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici