Blocul Naţional Sindical, scuze publice pentru o informaţie eronată

Blocul Naţional Sindical îşi cere scuze public pentru o informaţie eronată transmisă miercuri, potrivit căreia aproximativ 1,8 milioane de lucrători din România vor avea un salariu minim diminuat cu 83 de lei începând cu luna noiembrie.

601 afișări
Imaginea articolului Blocul Naţional Sindical, scuze publice pentru o informaţie eronată

Blocul Naţional Sindical, scuze publice pentru o informaţie eronată

„Această greşeală s-a produs din cauza unei interpretări greşite a două articole din proiectul de ordonanţă de urgenţă în discuţie. După o analiză detaliată, s-a clarificat că proiectul de ordonanţă de urgenţă nu prevede o diminuare a salariului minim pentru lucrătorii din România”, transmite BNS.

Organizaţia sindicală adaugă că se angajează să furnizeze informaţii corecte şi precise membrilor săi: „Regretăm profund orice confuzie sau disconfort pe care informaţia eronată ar fi putut să le cauzeze. Blocul Naţional Sindical îşi reiterează angajamentul de a susţine drepturile şi interesele lucrătorilor din România şi va continua să urmărească cu atenţie evoluţiile legislative care pot afecta salariile şi condiţiile de muncă ale acestora”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bns,
scuze,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici