Boc s-a oprit într-un sat să cumpere pepeni de pe marginea drumului

Premierul Boc, aflat în drum spre Bucureşti după vizita din Dâmboviţa, s-a oprit în satul Bâldana pentru a cumpăra pepeni, cireşe şi roşii de la ţăranii care expuneau marfa pe stradă, în faţa caselor, prilej cu care aceştia i-au reclamat că nu pot vinde produse în piaţă, fiind alungaţi de bodyguarzi

41 afișări
Imaginea articolului Boc s-a oprit într-un sat să cumpere pepeni de pe marginea drumului

Boc s-a oprit într-un sat să cumpere pepeni de pe marginea drumului (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a cerut coloanei oficiale să oprească în faţa ţăranilor şi a ieşit din maşină, cumpărând fructe şi legume de la mai mulţi ţărani.

În discuţia cu ţăranii, premierul s-a interesat unde îşi desfac aceştia marfa şi de ce nu vând produsele în piaţă, dar aceştia i-au explicat că sunt alungaţi de la tarabe "cu bodyguarzi" şi nu pot desface marfa decât în sistem en-gros, către comercianţii care distribuie ulterior produsele în pieţe.

"Vin cu bodyguarzi şi ne dau afară din piaţă, cică nu avem loc la tarabe, nu ne primesc", i-au spus ţăranii premierului.

Boc le-a explicat că pot accesa fonduri comunitare pentru dezoltarea unor mici ferme şi le-a recomandat să se asocieze în organizaţii, pentru a primi mai rapid banii din partea UE.

Premierul Emil Boc a efectuat, vineri, o vizită în judeţul Dâmboviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici