Bombă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, găsită de un bărbat care săpa în grădină

O bombă de aviaţie, care cântăreşte circa 50 de kilograme, a fost găsită, sâmbătă, de un localnic din Gologanu, judeţul Vrancea, în timp ce săpa în grădină.

449 afișări
Imaginea articolului Bombă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, găsită de un bărbat care săpa în grădină

Bombă de aviaţie, găsită de un bărbat care săpa în grădină

Potrivit ISU Vrancea, echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit în localitatea Gologanu, pentru a ridica o bombă de aviaţie.

Proiectilul cântăreşte aproximativ 50 de kilograme.

„Elementul de muniţie a fost descoperit de un cetăţean în timp ce săpa în grădină”, au transmis reprezentanţii ISU Vrancea.

Proiectilul, care ar proveni din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost preluat şi transportat în siguranţă la depozitul special amenajat, unde va fi distrus.

Taguri:
bombă,
grădină,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici