Brăila: Un tânăr de 20 de ani, acuzat de viol în serie

Poliţiştii din Brăila au reţinut un tânăr 20 de ani, suspectat că de la începutul anului, ar fi violat trei eleve în lifturile unor blocuri.

138 afișări
Imaginea articolului Brăila: Un tânăr de 20 de ani, acuzat de viol în serie

Brăila: Un tânăr de 20 de ani, acuzat de viol în serie

M.George a fost încarcerat sub acuzaţia că ar fi comis trei violuri şi o tentativă de viol asupra unor eleve de şcoală generală, potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jenel Şogor.

Tânărul este suspectat că în zilele de 21 ianuarie, 18 februarie, 17 martie şi 9 aprilie, între orele 17.15 şi 17.30, a violat trei eleve de şcoală generală. Agresorul îşi urmărea victimele până când acestea intrau în scările blocurilor unde locuiau, iar apoi urca în lift cu ele şi, ameninţându-le că le bate ori le taie cu briceagul, le obliga să întreţină raporturi sexuale.

"Respectivul acţiona doar în prima zi a săptămânii, la interval de circa patru săptămâni, între 17.15-17.30. El urmărea minorele care locuiau în blocuri prevăzute cu ascensor. Ieşită din tipar a fost ultima infracţiune, deoarece a fost comisă miercuri. Mai mult, M.George nu a reuşit să-şi ducă planul la îndeplinire deoarece victima locuia la etajul unu şi nu folosea liftul, aşa că a reuşit doar să o deposedeze de telefonul mobil", a precizat Şogor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Brăila, tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, iar marţi după-amiază, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici