Braşov: autorităţile locale amenajează pieţe volante, în aer liber

  • Autorităţile locale din Braşov au decis amenajarea de pieţe volante, în aer liber, în locul celor care se închid de luni:
  • Piata Tractorul, tronsonul 1 al Pieţei Dacia, Piata Bartolomeu şi Hala de la Star, sunt vizate de Primăria Braşov.
6221 afișări
Imaginea articolului Braşov: autorităţile locale amenajează pieţe volante, în aer liber

Braşov: autorităţile locale amenajează pieţe volante, în aer liber

Primarul Allen Coliban, însoţit de şeful Serviciului Piete, Cristian Vasile, şi şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, Emil Puşcaşu, au avut o discuţie cu prefectul Cătălin Văsii, cu privire la pieţele din Brasov.

Toti cei 16 producătorii şi 20 de comercianţii din Piata Tractorul vor avea la dispozitie câte o taraba in zona pietonala din fata pieţei, înspre strada Oltet, între piata şi chioşcuri. Accesul maşinilor va fi interzis. Luni, piata va fi închisă pentru amenajare.

Cei 114 producători din tronsonul 1 din Piata Dacia îşi vor putea comercializa produsele in parcarea dintre Cresa şi compania Apa, pe str. Prahovei, iar cei 21 de agenţi economici vor avea la dispozitie zona dintre piata (tronsonul 1, cel acoperit) şi sediul serviciului piata Dacia. Luni, accesul spre tronsonul 2 şi hala de brânzeturi se va face doar dinspre str. Crişana (sediul Companiei Apa).

Cei 5 agenţi economici din Piata Bartolomeu vor avea la dispozitie tarabe in afara pieţei. 4.

Cei 3 producători din Hala Star (2 de brânza şi unul de miere, vor avea la dispozitie tarabe in zona pieţei exterioare.

Piata Astra nu este afectată.

Având in vedere ca halele de vanzare a produselor lactate din Piata Dacia, Piata Tractorul şi Piata Bartolomeu sunt separate de piata agroalimentara, aceste rămân deschise. De asemenea, toate magazinele cu acces din pieţele acoperite, rămân deschise.

Piata de Miercuri nu se încadrează in prevederile HOT CNSU nr. 52/2020, astfel ca va rămâne deschisă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici