Braşov: Rămăşiţele unui cadavru, găsite pe aleea de sub Tâmpa - VIDEO

Rămăşiţele unui cadavru în stare avansată de descompunere, precum şi fragmente de corp uman au fost descoperite, sâmbătă, în jurul orei 18.00, de către un cetăţean, pe aleea de sub Tâmpa, din municipiul Braşov, iar o echipă de criminalişti şi procurori se află la faţa locului pentru cercetări.

613 afișări
Imaginea articolului Braşov: Rămăşiţele unui cadavru, găsite pe aleea de sub Tâmpa - VIDEO

Braşov: Rămăşiţele unui cadavru, găsite pe aleea de sub Tâmpa

Potrivit primelor verificări, cadavrul ar aparţine unei femei, însă acest lucru se va stabili abia după efectuarea expertizelor ADN.

Comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, a declarat că un cetăţean din municipiul Braşov a sesizat Secţia 1 de Poliţie după ce a găsit, la aproximativ 500 de metri de un restaurant, pe o alee din pădure, un fragment uman, şi anume talpa unui picior.

Ulterior, o echipă formată din poliţişti şi un procuror s-a deplasat la faţa locului şi, la aproximativ o sută de metri de locul unde a fost găsit fragmentul uman, au descoperit resturile unui cadavru în stare avansată de descompunere atârnând de un copac.

"La aproximativ o sută de metri de locul unde a fost găsit fragmentul uman a fost descoperit şi un cadavru care se pare că este de sex feminin fiind spânzurat de un copac, fără picioare şi fără mâini. Potrivit primelor verificări, cadavrul prezintă şi urme de sfâşiere de animale", a mai spus Naghi.

Video Stirileprotv.ro

Cadavrul aparţine unui bărbat

Cadavrul găsit, sâmbătă seară, pe muntele Tâmpa din Braşov aparţine unui bărbat, şi nu unei femei, aşa cum se credea iniţial, potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

"În urma scotocirilor efectuate în zona respectivă, la ora 18.00, a fost identificat cadavrul unei persoane de sex masculin, în stare avansată de descompunere, spânzurat de creanga unui copac. În zona copacului respectiv au fost identificate multiple urme de animale sălbatice, iar cadavrul prezintă urme vizibile de mutilare", a precizat Naghi, într-un comunicat.

Criminaliştii au coborât cadavrul din copac în jurul orei 20.00 şi au constatat că acesta aparţine unui bărbat, şi nu unei femei, aşa cum se credea iniţial.

Sâmbătă, la ora 12.45, dispeceratul IPJBrasov a fost sesizat telefonic de un cetăţean cu privire la faptul că în zona muntelui Tâmpa a găsit un fragment de corp uman.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror, s-a identificat, pe aleea ce face legătura între Aleea de sub Tâmpa şi Scările Gabony, la o distanţă de 500 de metri de restaurantul de la poalele Tâmpei, un fragment de picior uman, respectiv o talpă aflată în stare avansată de descompunere.

Ulterior, poliţiştii au găsit şi cadavrul atârnat într-un copac, la aproximativ o sută de metri de locul unde a fost găsit primul fragment de corp uman.

Cercetările continuă pentru identificarea cadavrului, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea necropsiei şi a expertizelor ADN în vederea stabilirii identităţii acestuia, a mai informat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici