Tavan prăbuşit peste elevi, la un liceu din Buzău

Un tavan fals s-a prăbuşit, joi, peste elevi, în timpul orelor de curs, la Liceul Tehnologic Meserii şi Servicii din Buzău. Reprezentanţii unităţii de învăţământ spun că niciun copil nu a fost rănit, iar tavanul a căzut din cauza greutăţii unui videoproiector, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2675 afișări
Imaginea articolului Tavan prăbuşit peste elevi, la un liceu din Buzău

BREAKING: Tavan prăbuşit peste elevi, la un liceu din Buzău

Directorul Liceului Tehnologic Meserii şi Servicii din Buzău, Aurica Neacşu, a declarat că incidentul s-a petrecut joi dimineaţa, în timpul orelor.

“S-a întâmplat într-una din sălile de clasă. A căzut tavanul fals. Sălile sunt foarte înalte şi de aceea există tavanul fals. Acum două luni, cei de la Liceul Tehnologic Costin Neniţescu, căci ei au fost mutaţi la noi, şi-au montat un videoproiector, iar acum, probabil, a cedat din cauza greutăţii. Copiii erau în clasă dar nimeni nu a fost rănit”, a spus Neacşu.

Potrivit directorului, doar sala de curs aparţine Liceului Tehnologic, elevii peste care s-a prăbuşit tavanul fiind de la Liceul Costin Neniţescu.

În urma incidentului, elevii au fost mutaţi într-o altă sală de curs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici