Britanicii apelează din ce în ce mai mult la piaţa neagră pentru alimente pe fondul preţurilor mari

Un număr din ce în ce mai mare de britanici apelează la o piaţă neagră în expansiune pentru alimente, în condiţiile creşterii dramatice a preţurilor, avertizează experţii, potrivit The Guardian, citat de Ziarul Financiar.

1756 afișări
Imaginea articolului Britanicii apelează din ce în ce mai mult la piaţa neagră pentru alimente pe fondul preţurilor mari

Britanicii apelează din ce în ce mai mult la piaţa neagră pentru alimente pe fondul preţurilor mari

Carnea, brânzeturile şi dulciurile se numără printre produsele care sunt furate în cantităţi mari din magazine şi camioane pentru a fi vândute celor afectaţi de criza costurilor de trai.

Cu scumpirile continuând, oficialii subliniază că sunt necesare măsuri urgente pentru a stopa exploatarea cererii în creştere de alimente furate.

Retailerii britanici raportează un an record pentru furtul din magazine, care a costat industria 1 miliard de lire sterline în acest an, relevă estimările British Retail Consortium.

Date Home Office arată că astfel de delicte au atins cel mai ridicat nivel de la începerea măsurătorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici