Britanicii vor să pună sechestru pe „casa lui Serghei Lavrov”, o locuinţă de 5 milioane de euro din Londra

Occidentul continuă să sancţioneze cu putere regimul Putin, ajungând să sechestreze şi proprietăţi extinse, care aparţin unor parteneri de afaceri ai oligarhilor şi înalţilor oficiali ruşi.

18028 afișări
Imaginea articolului Britanicii vor să pună sechestru pe „casa lui Serghei Lavrov”, o locuinţă de 5 milioane de euro din Londra

Londra vrea să pună sechestru pe „casa lui Serghei Lavrov”, o locuinţă de 5 milioane de euro

Ultima proprietate din Londra care ar putea fi confiscată are legătură cu Polina Kovaleva, în vârstă de 26 de ani, fiica unui presupus partener al ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, Svetlana Poliakova.

La o vârstă atât de fragedă, Kovaleva este proprietara unui apartament în valoare de peste 5 milioane de euro, în elegantul cartier londonez Kensington.

Locuinţa a fost achiziţionată în 2016, nu departe de reşedinţa lui Roman Abramovici, şeful echipei Chelsea Londra, rusul lovit tare de sancţiunile britanice. Britanicii cred că locuinţa îi aparţine, de fapt, lui Lavrov, care a trecut-o pe numele tinerei.

AICI, totul despre Serghei Lavrov, omul care conduce diplomaţia rusă în ultimii 30 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici