Bucureştean cercetat după ce a tras cu arma pentru a împrăştia mai mulţi câini

Un bucureştean este cercetat după ce a tras, marţi seară, cu un pistol cu aer comprimat pentru a împrăştia mai mulţi câini care se aflau pe un teren viran din sectorul 5 al Capitalei.

25 afișări
Imaginea articolului Bucureştean cercetat după ce a tras cu arma pentru a împrăştia mai mulţi câini

Bucureştean cercetat după ce a tras cu arma pentru a împrăştia mai mulţi câini (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, Alexandru M., în vârstă de 29 de ani, este cercetat pentru deţinere de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

El a fost depistat de poliţişti după ce a tras mai multe focuri de armă cu un pistol cu aer comprimat pentru a împrăştia o haită de câini fără stăpân, de pe un teren viran, situat în sectorul 5.

Bucureşteanul şi-a motivat gestul spunând că acei câini sunt agresivi, unul dintre ei muşcând-o pe soţia sa, cu ceva timp în urmă.

Poliţiştii au constatat însă că bărbatul nu deţinea autorizaţie pentru arma pe care o cumpărase de la o persoană necunoscută, dintr-un târg din municipiul Buzău, fără acte de provenienţă.

Arma neletală a fost confiscată de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici