Bucureşti: Circulaţia tramvaielor pe linia 41, blocată

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 este blocată în ambele sensuri, din cauza unei avarii la reţeaua electrică pe Bulevardul Timişoara, la intersecţia cu Bulevardul Braşov, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al RATB, Mihai Vlădărău.

228 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Circulaţia tramvaielor pe linia 41, blocată

Bucureşti: Circulaţia tramvaielor pe linia 41, blocată (Imagine: www.ratbnav.ro)

Avaria s-a produs în jurul orei 14.00, fiind afectate firele electrice de pe linia de tramvai 41, a precizat Vlădărău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, în zonă au fost trimite trei echipe de intervenţie ale regiei, care să refacă firele de electricitate. Până la remedierea avariei, pentru preluarea călătorilor a fost introdusă o linie specială de autobuze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici