Bucureşti. Mii de indicatoare de circulaţie lipsesc de pe străzile din Sectorul 2

Mii de indicatoare de circulaţie lipsesc de pe străzile din Sectorul 2, iar zeci de mii de metri liniari de marcaje longitudinale necesită trasare, anunţă reprezentanţii Primăriei.

793 afișări
Imaginea articolului Bucureşti. Mii de indicatoare de circulaţie lipsesc de pe străzile din Sectorul 2

Sursa foto: Mediafaxfoto

Primarul Radu Mihaiu anunţă că de pe străzile din Sectorul 2 lipsesc 2.527 de indicatoare rutiere, potrivit unui audiat realizat pe domeniul public.

„913 indicatoare Cedează trecerea lipsă. 726 indicatoare Trecere pietoni lipsă. 99 limitatoare viteză lipsă. 789 marcaje trecere pietoni deteriorate. 70746 metri liniari marcaje longitudinale care necesită trasare. Aceasta e doar o parte din concluziile auditului pe circulaţie pe care l-am efectuat la Sectorul 2. Era vizibil cu ochiul liber că stăm foarte prost la tot ce înseamnă semne de circulaţie. Totuşi, nu mă aşteptam să fie chiar atât de groaznic”, a anunţat Mihaiu, pe Facebook.

Primarul Radu Mihaiu a mai spus că de semnele de circulaţie se ocupă Administraţia Străzilor Bucureşti şi că primăria Sectorului 2 este dispusă să contribuie la acţiunea privind refacerea semnalizării rutiere.

Edilul a adăugat că acest tip de audit reprezintă o premieră pentru România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici