Video Bucureşti: Trafic blocat din cauza ploii şi a numărului mare de maşini

Circulaţia pe majoritata arterelor din Bucureşti este blocată ca urmare a precipitaţiilor abundente şi a faptului că mulţi bucureşteni au decis să circule cu maşina în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

1 afișare

Potrivit comisarului Ciocan, pe lângă arterele importante ale Capitalei, mai sunt înregistrate blocaje pe Calea Plevnei şi pe străzile din zonele Gara de Nord, Mircea Vulcănescu, Şoseaua Pantelimon şi Şoseaua Colentina.

"Recomandăm şoferilor să folosească şi străduţele laterale, cele din profunzime, pentru a evita blocarea totală a arterelor. Le reamintim acestora că pentru fluidizarea circulaţiei este absolut necesară menţinerea liberă a centrului intersecţiei. Apreciem că nu au fost înregistrate manifestări ale nervozităţii şi le reamintim şoferilor că pe teren sunt peste 130 de agenţi de la Poliţia Rutieră, efectivele obişnuite pentru aceste situaţii fiind suplimentate inclusiv cu poliţişti care de obicei îşi desfăşoară munca la birou", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici