Bucureşti: Un hoţ a fost împuşcat în picior şi internat, iar alţi doi au ajuns la poliţie - VIDEO

Poliţiştii bucureşteni au prins în flagrant delict, duminică seara, trei bărbaţi care încărcaseră o căruţă cu cherestea furată de la o casă aflată în construcţie şi, deşi au fost somaţi, hoţii au vrut să fugă, apoi i-au atacat pe agenţi, moment în care unul dintre suspecţi a fost împuşcat în picior.

36 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Un hoţ a fost împuşcat în picior şi internat, iar alţi doi au ajuns la poliţie - VIDEO

Bucureşti: Un hoţ a fost împuşcat în picior şi internat, iar alţi doi au ajuns la poliţie (Captură video)

Ştirileprotv relatează, luni, că poliţiştii au fost atacaţi cu furci şi lopeţi, moment în care unul dintre agenţi a tras cu arma, iar un suspect a fost rănit la genunchi.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ceilalţi doi suspecţi au fost duşi la Secţia 24 de Poliţie din Bucureşti pentru a fi audiaţi.

Poliţiştii susţin că cei trei au fost prinşi după ce au încărcat într-o căruţă cherestea de la o casă aflată în construcţie, agenţii fiind sesizaţi cu privire la furturile din zonă.

Cei trei suspecţi sunt cercetaţi pentru furt şi ultraj.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici