Top 3 destinaţii de vacanţă preferate de români pentru vara aceasta

  • Siguranţa şi flexibilitatea în momentul rezervării au devenit foarte importante pentru turişti.
3192 afișări
Imaginea articolului Top 3 destinaţii de vacanţă preferate de români pentru vara aceasta

Top 3 destinaţii de vacanţă preferate de români pentru vara aceasta

Când vine vorba despre cele mai populare destinaţii de vacanţă pentru România, în top trei intră oraşul Burgas din Bulgaria, regiunea Antalya din Turcia, precum şi însoritele insule din Grecia.

Potrivit grupului de turism TUI Austria & CEE, Bulgaria este una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă pentru românii care aleg să călătorească. Atât tinerii, cât şi familiile cu copii apreciază preţurile accesibile de pe coasta Mării Negre şi preferă să îşi petreacă vacanţa în nordul litoralului bulgăresc - în zona Nisipurilor de Aur - ori în partea de sud - în regiunea Sunny Beach. În general, gama variată de opţiuni hoteliere din Bulgaria sunt preferate de cuplurile care oferă atenţie bugetului, de către familii sau de cei care călătoresc singuri.

A doua cea mai căutată destinaţie de către români – Turcia - este cunoscută pentru resorturile sale premium all-inclusive, iar foarte mulţi clienţi apreciază standardele înalte de calitate şi nivelul de siguranţă oferit. În plus, Turcia oferă un raport preţ-calitate imbatabil, chiar şi în lunile aglomerate de vară.

Oferta grupului pentru Grecia, cea de-a treia cea mai căutată destinaţie de vară, include peste 4.500 de hoteluri.

Siguranţa şi flexibilitatea în momentul rezervării au devenit foarte importante pentru turişti. Din acest motiv, grupul a introdus tariful Flex, care le oferă turiştilor opţiunea de a modifica datele sau de a anula pachetele cu transport aerien fără niciun cost suplimentar, dacă aceste modificări se fac cu până la 14 zile înainte de sosire. În cazul unei anulări, clienţilor li se returnează întreaga valoare a vacanţei, inclusiv tariful Flex. Această ofertă a fost preferată de clienţi, iar peste 80% din rezervările noi includ tariful Flex.

De asemenea, toate călătoriile includ automat şi gratuit asigurarea de călătorie Covid-Protect, care acoperă costurile îngrijirii potrivite în cazul unei călătorii într-o zonă de risc, precum şi o consultaţie medicală virtuală, un test Covid, zboruri dus-întors garantate, precum şi acoperirea cheltuielilor asociate tratamentelor şi şederii la hotel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici