Bustul turnat în bronz al lui Iuliu Maniu, amplasat în faţa sălii de plen a Camerei Deputaţilor

Bustul turnat în bronz al lui Iuliu Maniu, personalitate marcantă a vieţii politice româneşti, va fi amplasat, luni, în faţa sălii de plen a Camerei Deputaţilor. La nivelul P1 mai sunt amplasate busturi ale unor mari oameni politici şi de stat.

171 afișări
Imaginea articolului Bustul turnat în bronz al lui Iuliu Maniu, amplasat în faţa sălii de plen a Camerei Deputaţilor

Bustul turnat în bronz al lui Iuliu Maniu, amplasat în faţa sălii de plen a Camerei Deputaţilor

Bustul turnat în bronz al lui Iuliu Maniu, personalitate marcantă a vieţii politice româneşti, va fi amplasat, luni, 4 decembrie, în faţa sălii de plen (nivel P1), anunţă Camera Deputaţilor.

„Evenimentul va avea loc la ora 14:00, în marja acţiunilor cu caracter festiv care se desfăşoară cu ocazia Zilei Naţionale a României - când se serbează 105 ani de la Marea Unire – şi pune în valoare, totodată, adoptarea, de Parlamentul României, a Legii nr. 195/2023, prin care se instituie anul 2023 ca <Anul Iuliu Maniu>”, potri vit anunţului.

La nivelul P1 mai sunt amplasate busturi ale unor mari oameni politici şi de stat, precum Gh. I. Brătianu, Alexandru Vaida Voevod, Mihail Kogălniceanu, Regele Carol I, Ion. I. C. Brătianu, Nicolae Golescu sau Take Ionescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici