Buzău: Cadavrele a două fete de 17 ani moarte într-un accident rutier, încurcate la morgă

Familia unei adolescente de 17 ani care a murit joi seară într-un accident rutier produs în judeţul Buzău a primit de la Serviciul de Medicină Legală cadavrul celeilalte victime a accidentului, o fată de aceeaşi vârstă, oamenii susţinând că nu au fost lăsaţi să deschidă sicriul la morgă.

543 afișări

Rudele uneia dintre fetele de 17 ani care şi-au pierdut viaţa în accident spun că au aşteptat vineri ore în şir la Serviciul de Medicină Legală să ridice sicriul cu trupul neînsufleţit al tinerei. După mai multe ore de aşteptare, sicriul a fost ridicat de rudele tinerei, care susţin însă că la morgă nu li s-a permis să deschidă capacul coşciugului.

Odată ajunşi acasă, în localitatea Padina, părinţii au deschis sicriul şi au constatat că, de fapt, au primit trupul neînsufleţit al celeilalte fete de 17 ani care a murit în acelaşi accident.

Oamenii au sunat imediat la Poliţie pentru a anunţa incidentul, iar ulterior sicriul a fost preluat de o maşină şi dus la Serviciul de Medicină Legală, urmând ca sâmbătă ambele cadavre să fie preluate de familii.

Reprezentanţi ai Serviciului de Medicină Legală (SML) Buzău susţin că încurcătura s-ar fi creat din cauză că în fotografiile din actele de identitate adolescentele ar semăna şi, mai mult, cele două ar avea pe corp câte un tatuaj.

Cele două adolescente de 17 ani şi-au pierdut viaţa, joi seară, în urma unui accident produs pe DN 2C, în localitarea Căldărăşti, după ce maşina în care se aflau, condusă de un tânăr de 30 de ani din Buzău, a pătruns pe contrasens, fiind lovită de o autoutilitară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici