Buzău: Percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune cu credite bancare. 32 de oameni vor fi audiaţi

Doisprezece percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în Buzău, Râmnicu Sărat şi Grebănu, la persoane bănuite că au luat credite de la aceeaşi bancă, prezentând acte false. Un număr de 32 de persoane vor fi audiate în acest caz.

420 afișări
Imaginea articolului Buzău: Percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune cu credite bancare. 32 de oameni vor fi audiaţi

Buzău: Percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune cu credite bancare. 32 de oameni vor fi audiaţi (Imagine: Adrian Piclisan/ Mediafax Foto)

Peste 40 de poliţişti din Buzău fac 12 percheziţii domiciliare în Buzău, Râmnicu Sărat şi Grebănu, fiind vizate persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune.

În perioada 2016 – 2017, 32 de persoane au solicitat şi obţinut credite de la o instituţie bancară, prin întocmirea în fals şi utilizarea de documente false, fără ca ulterior să mai achite sumele de bani contractate.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 200.000 de lei.

Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Râmnicu Sărat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Vor fi puse în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Râmnicu Sărat, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici