Cadavru în stare avansată de descompunere, descoperit pe o plajă dintre Agigea şi Eforie

Un cadavru aflat într-o stare avansată de descompunere şi căruia îi lipsea capul a fost descoperit de pescarii din zonă, miercuri dimineaţă, pe o plajă situată între localităţile Agigea şi Eforie.

376 afișări
Imaginea articolului Cadavru în stare avansată de descompunere, descoperit pe o plajă dintre Agigea şi Eforie

Cadavru în stare avansată de descompunere, descoperit pe o plajă dintre Agigea şi Eforie (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, cadavrul a stat în apele mării mai mult de o lună, aflându-se într-o stare avansată de degradare, fără cap şi lipsindu-i şi o parte din braţul drept.

Anchetatorii spun că, din cauză că a stat atât de mult în apele mării şi a fost atacat de peşti, nu pot preciza dacă este vorba despre un bărbat sau o femeie, deşi iniţial se anunţase că este vorba despre cadavrul unui bărbat. 

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru necropsie, medicii legişti urmând să stabilească atât cauzele morţii, dar şi când s-a produs decesul. De asemenea, ei vor determina şi sexul victimei, iar atunci poliţiştii vor putea să încerce identificarea acesteia, căutând în baza de date a persoane dispărute.

Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime, după care cadavrul să fi fost aruncat în apele mării, dar şi ipoteza ca persoane respectivă să se fi înecat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici