Cadavrul decapitat al unui bărbat, descoperit la marginea unei localităţi din judeţul Olt

Cadavrul decapitat al unui bărbat a fost găsit, marţi dimineaţa, pe un câmp situat în apropierea localităţii Brastavăţu, din judeţul Olt, poliţiştii demarând o anchetă.

2471 afișări
Imaginea articolului Cadavrul decapitat al unui bărbat, descoperit la marginea unei localităţi din judeţul Olt

Cadavrul decapitat al unui bărbat, descoperit la marginea unei localităţi din judeţul Olt

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat, corespondentului Mediafax, că trupul a fost descoperit de o persoană care a sunat la 112. Oamenii legii au constatat că respectivul cadavru pare decapitat.

„Am fost sesizaţi, în această dimineaţă, prin 112 referitor la această situaţie. Au fost colegii de la postul de poliţie din Brastavăţu, au găsit cadavrul care pare decapitat. Cadavrul pare de sex bărbătesc şi a fost găsit la ieşirea din localitate, în apropierea unui drum public, pe un câmp”, a declarat Alexandra Dicu.

Poliţiştii din Brastavăţu au încercuit zona şi aşteaptă echipa de criminalişti din cadrul IPJ Olt.

„Conform procedurii, colegii ne-au anunţat şi aşteaptă să vină echipa operativă de la inspectorat pentru efectuarea de cercetări la faţa locului”, a mai spus Alexandra Dicu.

Cadavrul descoperit decapitat, marţi dimineaţa, la marginea comunei Brastavăţu, a fost identificat ca fiind al unui adolescent de etnie romă din localitate, anchetatorii aşteptând ca medicii legişti care vor stabili cum a murit acesta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul comunei Brastavăţu, Constantin Oprea, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că este vorba despre un adolescent, în vârstă de 14-15 ani, din localitate. El a adăugat că cel mai probabil acesta a murit noaptea trecută, iar până dimineaţa a fost mâncat de câini, capul cadavrului fiind descoperit în apropiere.

„Este pe un drum mărginaş, ultima uliţă de la ieşirea spre Vădastra, la câţiva metri de Drumul Judeţean 544. A fost găsit de un vecin care ieşise să dea mâncare animalelor. Este un băiat de 14-15, se pare, de etnie romă. Nu pare că e demult, cred că de aseară, de azi-noapte”, a afirmat edilul.

Oprea a adăugat că băiatul nu era dat dispărut.

„Este din localitatea noastră, l-am identificat. Nu dispăruse, chiar ieri a fost undeva la muncă prin sat, din ce am înţeles. Are familie, are părinţi, bunici. Nu era cunoscut ca fiind violent, aşteptăm şi noi să vedem ce stabilesc poliţiştii”, a mai spus primarul din Brastavăţu.

Poliţiştii aşteaptă ca medicii legişti să stabilească modul în care a murit adolescentul pentru a vedea cum continuă ancheta.

„Se aşteaptă medicul legist care urmează să stabilească cauza decesului. Dacă există suspiciuni de omor, atunci dosarul va fi preluat de parchet. Dacă sunt alte cauze, va fi investigat de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici