Cadavrul unei femei, găsit într-o râpă în apropiere de lacul Vidraru - VIDEO

Cadavrul unei femei a fost descoperit, sâmbătă, într-o râpă adâncă de aproximativ o sută de metri, aflată lângă şoseaua DN 7C Transfăgărăşan, în apropiere de lacul Vidraru, de câţiva turişti aflaţi în zonă care făceau fotografii.

87 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unei femei, găsit într-o râpă în apropiere de lacul Vidraru - VIDEO

Cadavrul unei femei, găsit într-o râpă în apropiere de lacul Vidraru

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş, turiştii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa incidentul.

Salvamontiştii din judeţul Argeş ajunşi la faţa locului au coborât în prăpastie pentru a recupera cadavrul femeii.

După o primă examinare a cadavrului a reieşit că femeia se afla în acel loc de mai multe zile.

Potrivit sursei citate, locul unde a fost descoperit cadavrul are un perete abrupt, iar dacă femeia a căzut de pe şosea în prăpastie moartea acesteia a fost una violentă.

Anchetatorii iau în calcul toate variantele suicid, accident sau crimă.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici