Cadavrul unui bărbat, găsit în zona unor bazine de înot abandonate din Constanţa

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, joi seara, în zona unor bazine de înot abandonate din Constanţa, în acest caz fiind deschise anchete pentru a stabili identitatea bărbatului, dar şi modul în care acesta a murit.

316 afișări
Imaginea articolului Cadavrul unui bărbat, găsit în zona unor bazine de înot abandonate din Constanţa

Cadavrul unui bărbat, găsit în zona unor bazine de înot abandonate, în Constanţa

Pompierii din Constanţa au fost solicitaţi să intervină, joi seară, în zona fostului bazin de înot de pe strada Badea Cârţan din oraş, unde o femeie care trecea prin zonă a văzut trupul unui bărbat plutind în apa de mică adâncime.

„Pompierii Detaşamentului Fripis au intervenit pentru a scoate bărbatul din fosta piscină”, au precizat reprezentanţii ISU „Dobrogea”.

La faţa locului au ajuns şi cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, dar nu au putut face nimic pentru a-l ajuta pe bărbat, fiind declarat decesul.

Poliţiştii constănţeni fac cercetările în acest caz.

Potrivit acestora, în urma necropsiei se va stabili cauza decesului, iar în funcţie de rezultat va fi încadrată juridică fapta.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un trecător despre faptul că în fostul bazin de înot din complexul sportiv Badea Cârţan din Constanta se afla un cadavru. Din primele cercetări, pe trupul şi membrele bărbatului nu sunt vizibile urme de violenţă. Cadavrul va fi transportat la morga pentru efectuarea necropsiei”, au spus poliţiştii constănţeni.

Oamenii legii au precizat că încă nu a fost stabilită identitatea victimei, deoarece nu a fost găsit niciun document asupra sa. Cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici