Calitatea Centurii Ploieştiului va fi verificată cu paharul cu apă

Lucrările la şoseaua de centură Ploieşti Vest vor fi încheiate în luna octombrie, cu o lună mai devreme decât termenul stabilit iniţial, iar calitatea drumului va fi verificată "cu paharul cu apă pe bordul maşinii" la viteza maximă permisă de lege, conform premierului Emil Boc.

18 afișări
Imaginea articolului Calitatea Centurii Ploieştiului va fi verificată cu paharul cu apă

Calitatea Centurii Ploieştiului va fi verificată cu paharul cu apă

El a arătat că singurele probleme restante în finalizarea proiectului sunt exproprierile de terenuri şi relocarea stâlpilor de electricitate. Actul normativ pentru începerea procedurilor de expropriere va fi aprobat în şedinţa de miercuri a Guvernului.

"Situaţia financiară a proiectului este sub control, iar în luna octombrie vom veni cu paharul cu apă pe bord să verificăm calitatea drumului. Dacă cumva se varsă paharul cu apă, avem o problemă", a spus Boc.

Premierul s-a aflat, sâmbătă, împreună cu ministrul Transporturilor la şantierul de construcţie a centurii municipiului Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici