Camera Deputaţilor vrea să cumpere carburanţi auto de peste 2 milioane lei, pentru anul viitor

Camera Deputaţilor vrea să achiziţioneze, prin licitaţie deschisă, carburanţi auto pentru anul următor în valoare de peste două milioane lei fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 13 ianuarie 2020.

338 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor vrea să cumpere carburanţi auto de peste 2 milioane lei, pentru anul viitor

Camera Deputaţilor vrea să cumpere carburanţi auto de peste 2 milioane lei, pentru anul viitor

Conform anunţului, parcul auto al Camerei Deputaţilor are în componenţă 174 de autovehicule de diferite tipuri care au motoare pe benzină şi motorină. Prin urmare, este necesară furnizarea de carburanţi auto pentru anul viitor, achiziţia fiind în valoare de 2.101.680 lei, fără TVA.

„Informaţii despre contextul care a determinat achiziţionarea produselor. Structura parcului auto al Camerei Deputaţilor cuprinde 174 autovehicule de diferite tipuri, echipate cu motoare atât pe benzină cât şi pe motorină. În anul 2020 pentru a utiliza autovehiculele, este necesar a se achiziţiona combustibili auto alimentaţi pe bază de carduri care să permită alimentarea autovehiculelor din dotarea Camerei Deputaţilor la staţiile de distribuţie ale furnizorului, functie de motorizare, cu: benzină fără plumb toate sortimentele (cod CPV 09132100-4); motorină toate sortimentele (cod CPV 09134200-9); - ad blue toate sortimentele (cod CPV 24957000-7)”, potrivit caietului de sarcini din anunţul în SICAP.

Autovehiculele sunt folosite la protocol, transport persoane sau transport marfă în toată ţara, precum şi în îngrijirea spaţiilor verzi şi deszăperire. Prin urmare este necesară alimentarea acestora cu carburanţi.

„Autovehiculele din parcul auto al Camerei Deputaţilor sunt utilizate în activităţi de protocol, activităţi de transport persoane, activităţi de transport marfă în toată ţara şi activităţi de îngrijire a spaţiilor verzi şi deszăpezire la sediul instituţiei. Având în vedere diversele tipuri de autovehicule şi motorizări este necesară alimentarea acestora cu mai multe sortimente de carburant în toată ţara şi la diferite ore ale zilei, funcţie de activităţile în care sunt implicate”, mai arată sursa citată.

În total, Camera Deputaţilor ar vrea să achiziţioneze o cantitate totală de 400.000 litri de carburant, constând în benzină Standard CO 95, benzină Extra CO 99+, motorină standard şi motorină extra.

Potrivit sursei menţionate, termenul limită pentru primirea ofertelor este 13 ianuarie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici