Camere de supraveghere, în zonele aglomerate din Sectorul 1 al Capitalei

Zece camere video au fost amplasate în zonele aglomerate din Sectorul 1 Bucureşti pentru a combate mai eficient furturile, comerţul ilegal şi actele de vandalism, a anunţat Primăria de sector.

899 afișări
Imaginea articolului Camere de supraveghere, în zonele aglomerate din Sectorul 1 al Capitalei

Zece camere de supraveghere, în zonele aglomerate din Sectorul 1 al Capitalei

Acestea sunt conectate la dispeceratul Poliţiei Comunitare din Sectorul 1 şi transmit imagini live din zonele monitorizate.

Camerele video sunt amplasate pe Şoseaua Chitilei la capătul tramvaiului 45, pe strada Ştefan Burileanu (Aviaţiei), la Piaţa "16 Februarie", pe strada Coralilor (Dămăroaia), la intersecţia Buzeşti cu Calea Griviţei, la intersecţia Calea Griviţei cu Bulevardul 1 Mai, la intersecţia Banu Manta cu Ion Mihalache, pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, în timp ce alte două sunt amplasate în faţa Gării de Nord.

Aceste locaţii sunt supravegheate permanent, aparatura folosită având posibilitatea de supraveghere continuă a zonei, pe o rază de 200 metri, întrucât camera permite rotirea la 360 de grade şi mărirea optică a imaginii de peste 30 de ori. Sistemul de monitorizare permite salvarea imaginii şi printarea ei în timp real, dar şi stocarea imaginilor înregistrate pe o perioadă de 30 zile.

În perioada următoare, Primăria Sectorului 1 va monta 20 de camere video de supraveghere în zona Pajura-Aviaţiei, în cadrul programului "Staţie-Pilot", implementat de Direcţia Generală de Poliţie Comunitară Sector 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici