Canicula de duminică a crescut la 18 numărul total al deceselor

Temperaturile caniculare din ultima săptămână au determinat decesul unui număr total de 18 persoane, dintre care trei noi cazuri au fost înregistrate în cursul zilei de duminică, 22 iulie, în judeţele Iaşi, Caraş-Severin şi Ilfov, a declarat, luni, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

1 afișare
Imaginea articolului Canicula de duminică a crescut la 18 numărul total al deceselor

Canicula de duminică a crescut la 18 numărul total al deceselor

Datele prezentate duminică indicau un număr total de 15 decese urmare a temperaturilor ridicate din ultima săptămână, dintre care şase cazuri înregistrate în cursul zilei de sâmbătă, 21 iulie.

Decesele determinate de caniculă erau consemnate în judeţele Iaşi, Ilfov şi Bacău (câte două cazuri), Botoşani, Vrancea, Buzău, Galaţi, Argeş, Dâmboviţa, Arad, Caraş-Severin şi Bihor (câte un caz).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici