VIDEO  Cântăreţul rus Xolidayboy a leşinat pe scenă, la câteva ore după ce primise ordinul de înrolare

Unui artist rus i s-a făcut rău, în condiţiile în care urma să fie trimis pe frontul din Ucraina.

960 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul rus Xolidayboy a leşinat pe scenă, la câteva ore după ce primise ordinul de înrolare

Cântăreţul rus Xolidayboy a leşinat pe scenă, la câteva ore după ce primise ordinul de înrolare

Cântăreţulului Xolidayboy (pseudonimul artistului Ivan Minaev) i s-a făcut rău în timpul concertului pe care îl susţinea în Stavropol, Rusia.

Ieri dimineaţă, 6 noiembrie, artistul în vârstă de 23 de ani primise o citaţie pentru a se prezentala biroul de înregistrare şi înrolare militară.

După cum a relatat canalul rus de Telegram „Baza”, care a distribuit un scurt video cu prăbuşirea cântăreţului pe scenă, medicii au anunţat că Minaev se află într-o „stare depresivă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici