Cantităţi impresionante de deşeuri strânse într-o singură zi de pe malul Arieşului: "Acesta este rezultatul nepăsării oamenilor care sfidează regulile bunului simţ"

  • Peste 150 de saci cu pet-uri şi cel puţin 12 metri cubi de alte deşeuri au fost strânşi luni în cadrul unei acţiuni de ecologizare care s-a desfăşurat pe malul râului Arieş.
  • La acţiune au participat angajaţii companiei Apele Române.
569 afișări
Imaginea articolului Cantităţi impresionante de deşeuri strânse într-o singură zi de pe malul Arieşului: "Acesta este rezultatul nepăsării oamenilor care sfidează regulile bunului simţ"

Cantităţi impresionante de deşeuri strânse într-o singură zi de pe malul Arieşului

Acţiunea a avut loc luni pe malul râului Arieş. Cu ajutorul utilajelor, participanţii au strâns o cantitate impresionantă de deşeuri: peste 150 de saci cu pet-uri şi cel puţin 12 metri cubi de gunoaie şi crengi rupte.

„Mii de gunoaie aruncate cu nepăsare pe maluri ajung în râuri şi curg la vale. Acesta este rezultatul nepăsării oamenilor care sfidează regulile bunului simţ şi tranformă apele în lăzi de deşeuri.Mobilizaţi şi echipaţi cu utilaje, echipele de la Apele Române Mureş - Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba - Sistemul Hidrotehnic Turda şi-au unit forţele şi au curăţat malurile râului Arieş, alături de personalul autorităţilor locale de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul de Salubritate şi Protecţia Mediului”, au anunţat, pe Facebook, reprezentanţii companiei Apele Române.

Aceştia mai spun că situaţia se repetă de fiecare dată când plouă sau se topesc zăpezile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici