Capitala a scos în achiziţie reabilitarea a încă 21 de km de cale dublă de rulare de tramvaie

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, vineri, că a scos în achiziţie reabilitarea a încă 21 km de cale dublă de rulare pentru tramvaie.

186 afișări
Imaginea articolului Capitala a scos în achiziţie reabilitarea a încă 21 de km de cale dublă de rulare de tramvaie

Sursa foto: facebook.com/NicusorDan.ro

Nicuşor Dan a spus că achiziţia a fost împărţită în două loturi Lotul 1 – reabilitare 18 km linie tramvai pe Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călăraşilor, Bd. Corneliu Coposu, inclusiv bucla Complex Titan.

„Pe acest tronson circula linia de tramvai 40, care leagă cartiere importante ale oraşului, de la Piaţa Sfânta Vineri până la Complexul RATB Titan”, spune Nicuşor Dan.

Lotul 2 prevede reabilitarea infrastructurii de tramvai aferentă liniei 55 pe o lungime de 1,9 km cale dublă, pe Bd. Pache Protopopescu şi str. Traian, reabilitarea infrastructurii de tramvai aferentă liniei 14 pe o lungime de 0,7 km cale dublă pe Bd. Ferdinand I, între Şoseaua Mihai Bravu şi str. Traian, precum şi 0,22 km cale dublă aferentă liniei tehnologice de pe str. Dristorului, între Bd. Camil Ressu şi str. Baba Novac.

Anunţul a fost postat pe SEAP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici