Carantinarea Bucureştiului, cu semnul întrebării. Orban nu e de acord cu închiderea Capitalei în acest moment

  • Liderul PNL spune că Bucureştiul nu ar trebui carantinat în acest moment, însă decizia trebuie luată de specialişti.
  • Ludovic Orban: „Carantinarea simplă fără măsuri suplimentare nu a generat întotdeauna efectele cele mai bune”.
258 afișări
Imaginea articolului Carantinarea Bucureştiului, cu semnul întrebării. Orban nu e de acord cu închiderea Capitalei în acest moment

„Din punctul meu de vedere, astăzi, nu, dar eu nu-mi dau cu părerea. Până la urmă cei care hotărăsc, că e o anumită dimanică... Asta e o decizie care trebuie luată pe baza unor analize obiective, pe baza analizării nu numai statice a indicatorilor. (...) Decizia, din punctul meu de vedere, nu trebuie luată cu caracter politic”, afirmă Ludovic Orban.

Liderul PNL, fost premier, spune că, de obicei, carantina nu se instituie într-o localitate doar pentru a limita intrările şi ieşirile din localitatea respectivă.

„Carantina se introduce şi pentru a permite adoptarea unor măsuri suplimentare de protecţie sanitară. Carantinarea simplă fără măsuri suplimentare nu a generat întotdeauna efectele cele mai bune”, spune Orban.

CITEŞTE AICI: Evitarea carantinării Bucureştiului. Până la carantină, mai multe controale. Companiile, rugate să-şi adapteze programul

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici