Cărbunaru: până la miezul nopţii, au intrat în România 47.000 de cetăţeni ucrainieni

Până la miezul nopţii au intrat în România 47.000 de cetăţeni ucrainieni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului Dan Cărbunaru, în timpul şedinţei grupului pentru gestionarea situaţiei generate de agresiunea militară rusă din Ucraina.

236 afișări
Imaginea articolului Cărbunaru: până la miezul nopţii, au intrat în România 47.000 de cetăţeni ucrainieni

Dintre aceştia, 22.785 au ieşit deja din ţară. În ţară sunt 25.000 de ucrainieni, dintre care 102 au depus cerere de azil.

Centrele de azil au un grad de ocupare de 57%, incluzânt toţi solicitaţii de azil, nu numai cei ucrainieni.

Sunt operaaţionalizate două tabere mobile, una la Sighet şi una la Siret, în ultima aflându-se 41 de cetăţeni ucrainieni. Tot la Siret se află un număr de studenţi indieni care vor fi repatriaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici