Cărucioare goale în centrul oraşului Lvov pentru a marca moartea a peste 100 de copii în Ucraina

109 cărucioare goale au fost puse de activişti şi autorităţi locale, vineri, în centrul oraşului Lvov, pentru a marca numărul mare de copii ucişi în timpul invaziei ruseşti în Ucraina.

319 afișări
Imaginea articolului Cărucioare goale în centrul oraşului Lvov pentru a marca moartea a peste 100 de copii în Ucraina

Cărucioare goale în centrul oraşului Lvov pentru a marca moartea a peste 100 de copii în Ucraina

Numărul victimelor în invazia Rusiei în Ucraina este în creştere. În centrul oraşului Lvov, activiştii şi autorităţile locale au amplasat 109 cărucioare goale pentru a simboliza copiii care au fost ucişi în timpul invaziei, scrie CNN.

Potrivit Procuraturii Generale a Ucrainei, 109 copii au fost ucişi.

Înaltul Comisariat al ONU pentru Drepturile Omului a luat act vineri de raportul biroului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cărucior,
copil,
ucraina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici