Casa Regală a organizat o slujbă de pomenire la trei ani de la moartea regelui Mihai I

  • Casa Regală a României a organizat sâmbătă o slujbă de pomenire la trei ani de la moartea regelui Mihai I.
  • A fost o ceremonie privată desfăşurată în Satul Regal de pe Domeniul Săvârşin.
610 afișări
Imaginea articolului Casa Regală a organizat o slujbă de pomenire la trei ani de la moartea regelui Mihai I

Casa Regală a organizat o slujbă de pomenire la trei ani de la moartea regelui Mihai I

Casa Regală a României a organizat sâmbătă un parastas închinat Regelui Mihai. Slujba de pomenire a fost oficiată, în aer liber, în Satul Regal de pe Domeniul Săvârşin.

A fost o ceremonie privată la care au participat doar membrii familiei regale. Sâmbătă se împlinesc trei ani de la moartea regelui Mihai I.

„Astăzi se împlinesc trei ani de la trecerea la cele veşnice a Regelui Mihai I. Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu au participat, în Satul Regal de pe Domeniul Săvârşin, la un parastas închinat Regelui Mihai. Slujba de pomenire a fost oficiată, în aer liber, de parohul bisericii ortodoxe din localitate, părintele Călin Mădăluţă, fără prezenţa publicului. Alteţele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Irina, Principesa Sofia şi Principesa Maria au făcut pomenirea tatălui lor în cadru privat, alături de familiile lor. La Săvârşin a fost o zi de decembrie caldă şi cu soare strălucitor, exact precum a fost, acum trei ani, ziua înmormântării suveranului. Veşnic pomenirea Lui!”, scrie în mesajul postat pe Facebook de Casa Regală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici