Casiera ameninţată la Galaţi: Hoţii nu purtau mănuşi

Casiera ameninţată, sâmbătă dimineaţă, cu un pistol de doi indivizi mascaţi, care au furat aproximativ 15.000 de lei de la casa de schimb valutar DIF, din centrul Galaţiului, le-a spus poliţiştilor că hoţii nu au purtat mănuşi, astfel că amprentele lor se găsesc în interiorul unităţii respective.

12 afișări
Imaginea articolului Casiera ameninţată la Galaţi: Hoţii nu purtau mănuşi

Casiera ameninţată la Galaţi: Hoţii nu purtau mănuşi (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii gălăţeni încearcă să obţină cât mai multe informaţii pentru identificarea autorilor jafului armat petrecut, sâmbătă dimineaţă, la casa de schimb valutar DIF, situată în centrul municipiului Galaţi, din declaraţiile casierei date poliţiştilor reieşind că cei doi hoţi nu au purtat mănuşi în timpul jafului şi că unul dintre ei a renunţat pentru câteva clipe la eşarfa cu care îşi acoperea faţa.

Angajata casei de schimb valutar a mai spus poliţiştilor că atacatorii au pătruns în sediul casei de schimb la câteva minute după ce deschisese unitatea, motiv pentru care uşa ghişeului era descuiată, iar seiful neasigurat. Ea le-a spus anchetatorilor că indivizii au ameninţat-o cu un pistol şi un baston cu electroşocuri, iar ea s-a văzut nevoită să îi lase să ia 933 de lei, 2604 de euro şi 942 de dolari, care se aflau în seif. Imediat după ce hoţii au intrat în posesia banilor au dispărut, iar imediat după plecarea acestora ea a acţionat butonul de panică şi a anunţat Poliţia.

Potrivit anchetatorilor, în acest caz, extrem de importante vor fi imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cu atât mai mult cu cât, în timpul atacului, unul dintre hoţi ar fi renunţat la eşarfa cu care îşi acoperea faţa.

În plus, casiera a declarat poliţiştilor că atacatorii nu au purtat mănuşi şi amprentele lor se găsesc în interiorul casei de schimb, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii de la Criminalistică se află încă la casa de schimb valutar şi adună probe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici