CASMB: Medicii de familie din Capitală ar avea de distribuit în jur de 200.000 de carduri de sănătate

Medicii de familie bucureşteni vor avea de distribuit în jur de 200.000 de carduri de sănătate, ai căror destinatari nu au fost găsiţi la domiciliu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), Cristina Călinoiu.

850 afișări
Imaginea articolului CASMB: Medicii de familie din Capitală ar avea de distribuit în jur de 200.000 de carduri de sănătate

CASMB: Medicii de familie din Capitală ar avea de distribuit în jur de 200.000 de carduri de sănătate (Imagine: Shutterstrock)

Medicii de familie au anunţat, luni, că refuză categoric distribuirea cardurilor naţionale de sănătate care au fost returnate după ce nu au fost găsiţi la domiciliu destinatarii.

La rândul lui, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, a atenţionat că distribuirea cardurilor rămase ar putea să reprezinte o condiţie la semnarea contractului de servicii pe anul 2015.

"Vrem ca din 1 februarie 2015 utilizarea cardului naţional de sănătate să fie obligatorie în întregul sistem sanitar, respectiv medic de familie, spital, farmacie. Pentru aceasta solicităm sprijin tuturor furnizorilor de servicii medicale care se află în contract cu casele de asigurări de sănătate. S-ar putea ca distribuirea cardurilor rămase să fie şi o condiţie la semnarea contractului-cadru", a mai spus preşedintele CNAS.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici