Cât te costă să-ţi faci o casă ieftină, care rezistă 100 de ani

Au pătruns timid pe piaţa construcţiilor, dar din ce în ce mai mulţi români apelează la serviciile firmelor specializate pentru a-şi construi o casă în stilul american, de lemn, pe structură metalică, sau pasive, informează Gândul.

256 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să-ţi faci o casă ieftină, care rezistă 100 de ani

Cât te costă să-ţi faci o casă ieftină, care rezistă 100 de ani (Imagine: www.gandul.info)

Avantajele sunt numeroase, unul dintre ele fiind şi preţul, cu 50% mai mic decât cel al caselor „clasice”, din cărămidă.

Casele de tip american pot fi construite în orice anotimp, iar timpul de execuţie pentru o locuinţă la cheie este de maximum trei luni. Pentru construcţie se folosesc panouri termoizolante de tip „sandvici”, care asigură un consum de energie redus pentru încălzirea locuinţei în perioada de iarnă.

Citeşţte mai multe despre casele în stil american pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici