Cât timp faci cu maşina pâna la mare. Care este cea mai bună variantă pentru turişti - VIDEO

Majoritatea şoselelor dintre staţiuni sunt în şantier şi, cum la noi se munceşte în ritm de melc, este greu de crezut că lucrările vor fi gata până vineri.

1451 afișări
Imaginea articolului Cât timp faci cu maşina pâna la mare. Care este cea mai bună variantă pentru turişti - VIDEO

Cât timp faci cu maşina pâna la mare. Care este cea mai bună variantă pentru turişti (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

Reporterii Pro TV au încercat câteva trasee. Dacă veniţi din Bucureşti, pe A2, şi vreţi să ajungeţi în staţiunile din sudul litoralului, atunci cel mai bun traseu este Medgidia, Murfatlar şi de acolo pe autostrada spre Agigea. Nu ar trebui să faceţi mai mult de jumătate de oră având în vedere că sunt 50 de km de parcurs.

După localităţile Castelu şi Poarta Albă, apoi prin Murfatlar- 23 de kilometri, apoi corespondenţii PRO TV au urmat drumul pe pod, spre Ciocârlia. De aici, au reintrat pe autostrada A2 spre Agigea- 25 de kilometri.

Podul de la Agigea, intrat în reparaţii încă de acum câteva luni, este în plin şantier. Dacă vă gândiţi să alegeţi varianta Medgidia- Valu lui Traian prin Constanţa spre Agigea şi apoi tot spre staţiunile din sudul litoralului, nu rezolvaţi nimic: vă împotmoliţi tot pe podul aflat în reparaţii.

Citeşte mai multe despre drumul spre litoral pe stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici