Cât trebuie să câştigi ca să obţii un credit ipotecar

Venitul net ce trebuie încasat lunar de către o familie care nu are datorii financiare, nu are copii şi care intenţionează să cumpere un apartament de 3 camere în valoare de 110.000 euro printr-un credit ipotecar pe perioada maximă este în medie de 7.500 lei.

14 afișări
Imaginea articolului Cât trebuie să câştigi ca să obţii un credit ipotecar

Cât trebuie să câştigi ca să obţii un credit ipotecar

Acest venit este acceptat de către bănci în condiţiile în care familia în cauză se află la achiziţia primei proprietăţi, potrivit calculelor realizate de brokerul de credite Credit Zone.

Citeşte mai multe despre creditele ipotecare pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici