Cât vor cheltui românii, în medie, pentru un meniu cu preparate de Sărbători

  • Suma medie cheltuită pentru un meniu cu preparate culinare de Sărbători va fi de circa 250 lei, potrivit Potrivit LifeBox.
  • Preţul estimat este valabil pentru Bucureşti & Ilfov, Cluj-Napoca & Floreşti şi Oradea.
  • Reprezentanţii companiei estimează că cele mai solicitate produse anul acesta vor fi sarmalele, salata cu pulpă de raţă, piftia, ciolanul şi cozonacii.
461 afișări
Imaginea articolului Cât vor cheltui românii, în medie, pentru un meniu cu preparate de Sărbători

Potrivit LifeBox, suma medie cheltuită pentru un meniu cu preparate culinare de Sărbători va fi de circa 250 lei, în cele trei zone în care este prezentă compania: Bucureşti & Ilfov, Cluj-Napoca & Floreşti şi Oradea.

Totodată, compania estimează anul acesta o dublare a cererilor pentru astfel de meniuri, comparativ cu perioada Sărbătorilor din 2019.

Reprezentanţii companiei estimează că cele mai solicitate produse anul acesta vor fi sarmalele, salata cu pulpă de raţă asemănătoare celei “de boeuf”, piftia, ciolanul şi cozonacii.

Ne aşteptăm ca cererile să crească în acest an cu 100% pentru un astfel de meniu pe care clienţii şi-l pot alcătui după bunul plac, în funcţie de preferinţe, de stilul alimentar sau de cantitatea dorită”, au declarat cofondatorii LifeBox.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici