Câţi bani se fac din şaorma în România

Cele 1.000 de şaormerii din România au vânzări anuale de 200 de milioane de euro, cât 10% din toată piaţa de fast-food din România, informează BUSINESS Magazin.

128 afișări
Imaginea articolului Câţi bani se fac din şaorma în România

Câţi bani se fac din şaorma în România (Imagine: businessmagazin.ro)

Şaormeriile din România au vânzări zilnice de circa 550.000 de euro, respectiv 200 de milioane de euro pe an, echivalentul a 220.000 de şaorme de 10 lei (2,5 euro) în fiecare zi a anului. În timp ce proprietarii marilor lanţuri de profil susţin că este o afacere de viitor, avantajată de criză şi de lipsa de timp a românilor, unii sociologi spun că şaorma îşi trăieşte acum clipele de glorie şi în scurt timp, ca orice modă, românii nu vor mai sta la coadă pentru a cumpăra lipia cu carne de pui sau de vită, cartofi, varză şi castraveţi muraţi.

Citiţi mai multe despre afacerea şaorma pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici