Căutările bărbatului dispărut în mare, la Eforie Nord, au fost sistate

Căutările bărbatului dispărut în mare, joi, în Eforie Nord, reluate vineri dimineaţă, au fost sistate temporar. Scafandrii au fost nevoiţi să se retragă din cauză valurilor prea mari, în timp ce ambarcaţiunea ISU a rămas în zonă şi va interveni când vremea se va îmbunătăţi.

121 afișări
Imaginea articolului Căutările bărbatului dispărut în mare, la Eforie Nord, au fost sistate

Căutările bărbatului dispărut în mare, la Eforie Nord, au fost sistate

Reprezentanţii ISU Constanţa au declarat că scafandrii au fost nevoiţi săse retragă pentru că marea nu le permite sa continue căutările.

În zonă a rămas ambarcaţiunea ISU care va interveni când vremea se va îmbunătăţi.

Bărbatul a dispărut în larg la Eforie Nord joi şi pentru găsirea acestuia s-a intervenit cu o ambarcaţiune, însă curenţii erau foarte puternici.

Tot joi, un bărbat de 43 de ani a fost salvat din mare şi preluat de şenilata SMURD de pe o plajă din Eforie Nord.

De la începutul sezonului estival, 28 de persoane au dispărut în mare, dintre care şase au murit înecate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici