Căutătorii-voluntari de TrashOUT, care sesizează „comorile găsite” printr-o aplicaţie, au o misiune de week-end

  • Misiune pe bază de voluntariat a Platformei 4B pentru igenizarea unui lac de lângă Bucureşti
  • Tu semnalezi locul prin aplicaţie şi primăria vine şi ridică gunoaiele
  • Scopul programului este de a transmite informare primăriilor să cureţe depozitele ilegale de deşeuri din întreaga ţară
229 afișări
Imaginea articolului Căutătorii-voluntari de TrashOUT, care sesizează „comorile găsite” printr-o aplicaţie, au o misiune de week-end

Căutătorii-voluntari de TrashOUT, care sesizează „comorile găsite” printr-o aplicaţie, au o misiune de week-end

Acţiunea de identificare a gunoaielor a Platformei 4B are loc, în acest weekend, pe valea Argesului între Lacul Mihailesti (localitatea Buda) şi Sat Colibasi.

Apelul de a găsi cât mai mulţi voluntari a fost publicat de Ionuţ Iordăchescu pe pagina sa de Facebook. 

„Daca weekendul asta ramaneti in Bucuresti va rugam sa ne ajutati cautand deseuri pe valea Argesului intre Lacul Mihailesti (localitatea Buda) si Sat Colibasi. Este o zona frumoasa si ne dorim sa fie curatata de gunoaie. Noi am incercat in 2018 sa o curatam dar e foarte mult, muuult prea mult.


Platforma 4B @letsdoitromania va trimite automat la primariile din zona notificarile cu zonele de deseuri marcate prin aplicatia @trashout.ngo .
Multumim si Be Safe #romania #volunteering #bucuresti #doer #cleanup #helpnature #nature #travel #trash #waste”

 

Daca weekendul asta ramaneti in Bucuresti va rugam sa ne ajutati cautand deseuri pe valea Argesului intre Lacul...

Publicată de Ionut Iordachescu pe Joi, 23 iulie 2020

 

Mai multe informaţii pot fi găsite şi pe site-ul programului 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici