Caz cumplit la Sanatoriul Moroieni. Un pacient a murit, după ce s-a aruncat de la etaj

Un bărbat de 51 de ani a murit, miercuri dimineaţa, după ce s-a aruncat de la etajul 1 al Sanatoriului din Moroieni, judeţul Dâmboviţa.

218 afișări
Imaginea articolului Caz cumplit la Sanatoriul Moroieni. Un pacient a murit, după ce s-a aruncat de la etaj

Un pacient al Sanatoriului Moroieni a murit după ce s-a aruncat de la etaj

Potrivit IPJ Dâmboviţa, poliţiştii au fost sesizaţi miercuri dimineaţa printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat s-a aruncat de la etajul 1 al Sanatoriului din Moroieni.

„Din primele date, sesizare la 112, un bărbat ar fi decedat după ce s-ar fi aruncat de la etajul unităţii spitaliceşti”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa.

Victima avea 51 de ani şi era din localitatea Vulcana Băi.

Taguri:
bărbat,
etaj,
aruncat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici