Caz nemaivăzut: Italianul Walter Zenga face vaccinul anti-COVID de patru ori

  • Pentru a putea obţine green pass-ul cu care să reintre în Italia, antrenorul a avut nevoie să se vaccineze cu Pfizer.
  • Înainte de Pfizer, Walter Zenga s-a vaccinat cu un ser din China nerecunoscut în ţara lui natală.
  • Italianul s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite, iar recent a divorţat de românca Raluca Rebedea.
3452 afișări
Imaginea articolului Caz nemaivăzut: Italianul Walter Zenga face vaccinul anti-COVID de patru ori

Walter Zenga

Antrenorul de fotbal Walter Zenga, 61 de ani, fost portar al echipei naţionale a Italiei, se află în Emiratele Arabe Unite, unde s-a vaccinat deja cu două doze de Sinopharm, un vaccin anti-COVID provenit din China.

Vaccinul nu este însă recunoscut la nivel european şi, pentru a putea reveni în Italia, Zenga a fost nevoit să se imunizeze din nou.

„Există cei care nu vaccinează, care fac rapelul şi cei ca mine, care decid să ia a treia şi a patra doză de Pfizer, după 2 doze de Sinopharm. De ce? Pentru a avea permisul verde şi a putea merge în Italia, pentru a urmări fotbal meu iubit.

Unica noutate. Trebuie să fac a doua doză în 20 de zile şi să pierd prima etapă de campionat”, a scris pe Instagram Walter Zenga, însoţind videoclipul în care este vaccinat cu primul vaccin Pfizer, făcut într-o clinică din Dubai.

Legendă a clubului Inter Milano, Walter Zenga este pe jumătate român, după ce a fost căsătorit cu Raluca Rebedea. Cei doi au divorţat între timp. În România, a antrenat echipele FC Naţional, Steaua şi Dinamo, fiind la un moment dat pe lista cu posibili selecţioneri ai României. Ultima oară, s-a aflat pe banca tehnică a formaţiei italiene Cagliari, în 2020. Acum, Zenga este liber de contract.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici