Caz revoltător în Satu Mare: un câine a fost mutilat după ce i-a fost pusă o petardă în gură | FOTO ŞOCANT

Un caz absolut revoltător s-a petrecut în ultimele zile ale anului 2019 în Satu Mare.

2895 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător în Satu Mare: un câine a fost mutilat după ce i-a fost pusă o petardă în gură | FOTO ŞOCANT

Caz revoltător în Satu Mare: un câine a fost mutilat după ce i-a fost pusă o petardă în gură | FOTO ŞOCANT

Un câine fără stăpân a fost transportat în stare extrem de gravă la veterinar după ce o persoană i-a pus în gură o petardă aprinsă iar aceasta a explodat. Cazul de o cruzime fără margini împotriva animalului a fost făcut public de Asociaţia FreeLife pe 30 decembrie.

Asociaţia FreeLife a anunţat şi că oferă o recompensă financiară pentru găsirea făptaşului sau făptăşilor. Căţeluşa, botezată Lia, a fost salvată de veterinari şi se află sub tratament.

„Din păcate acesta este rezultatul PETARDELOR. A început 'show-ul, distracţie cu petarde pe seama câinilor...' Acest suflet îşi ducea traiul din mila câtorva persoane, care îi ofereau mâncare şi apă, ba chiar e şi sterilizata, dar câţiva nemernici sau găsit să se distreze pe seama ei, şi nu oricum....ci i-au băgat petardă în gură...( să fie siguri că au de ce râde)”, a fost mesajul postat de Asociaţia FreeLife pe contul de Facebook.

Dacă vor fi găsiţi, cei vinovaţi de acest caz de cruzime riscă amendă sau închisoarea de la 3 luni la un an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici