CAZ ŞOCANT la Târgu-Jiu: O poliţistă şi-a împuşcat MORTAL mama şi l-a rănit pe bebeluşul său de şase luni, după care s-a sinucis/ Copilul a murit la spital

O poliţistă din Târgu-Jiu şi-a împuşcat mortal mama, apoi s-a sinucis, în localitatea Băleşti din judeţul Gorj. Şi fiul poliţistei, de numai şase luni, a fost împuşcat, fiind rănit şi internat la spital. Ulterior, copilul a decedat.

13629 afișări
Imaginea articolului CAZ ŞOCANT la Târgu-Jiu: O poliţistă şi-a împuşcat MORTAL mama şi l-a rănit pe bebeluşul său de şase luni, după care s-a sinucis/ Copilul a murit la spital

CAZ ŞOCANT la Târgu-Jiu: O poliţistă şi-a împuşcat MORTAL mama şi l-a rănit pe bebeluşul său de şase luni, după care s-a sinucis/ UPDATE: Starea copilului, gravă

Bebeluşul de 6 luni împuşcat de mama lui, o poliţistă din Târgu-Jiu, a murit la spital, după ce medicii au încerat să-l resusciteze.

Poliţista din Târgu-Jiu şi-a împuşcat mortal mama şi şi-a rănit bebeluşul, apoi s-a sinucis, în localitatea Băleşti din judeţul Gorj.

Potrivit unor surse locale, poliţista lucrează la Transporturi Feroviare şi este soţia unui poliţist din Poliţia Mătăsari.

Poliţista şi soţul ei s-au mutat recent în localitatea Băleşti din judeţul Gorj, iar duminică soţul femeii ar fi fost plecat din localitate.

Femeia era în concediu de maternitate.

Surse din anturajul poliţistei au declarat pentru MEDIAFAX că femeia suferise o depresie extrem de gravă în urma naşterii.

Totodată, surse din Poliţie susţin că femeia a folosit arma soţului ei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici