CC: Media salarială lunară în instituţie a fost în 2008 de aproximativ 4.700 de lei

Curtea Constituţională (CC) arată, joi, că media salarială lunară, calculată la numărul mediu anual de personal, existând 89 de angajaţi ai instituţiei, a fost de 4.732 de lei în anul 2008, şi nu de 8.321 de lei, aşa cum menţiona un document guvernamental difuzat de presă.

15 afișări
Imaginea articolului CC: Media salarială lunară în instituţie a fost în 2008 de aproximativ 4.700 de lei

CC: Media salarială lunară în instituţie a fost în 2008 de aproximativ 4.700 de lei

Un document guvernamental difuzat miercuri indica faptul că, în 2008, salariul mediu lunar calculat pe persoană la nivelul personalului Curţii Constituţionale a fost de 8.321 lei.

Potrivit documentului, salariile în instituţiile finanţate integral de la bugetul de stat în 2008 au fost de la 1.693 de lei la Consiliul Economic şi Social până la 9.926 de lei la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Sumele nu includeau sporurile.

Citeşte şi:

Magistraţii conduc în topul salariilor bugetarilor

Predoiu face un apel către CSM şi instanţa supremă pentru sistarea sporurilor

CC a statuat că este ilegal ca instanţele să modifice sistemele de salarizare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici