Ce spune şeful Fondului Proprietatea despre politicienii care au făcut milioane de euro din acţiunile FP

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, este de părere că banii obţinuţi prin achiziţia de acţiuni FP înainte de listarea Fondului la Bursă par acum ca fiind uşor făcuţi, dar investiţia în acţiuni FP presupunea un anumit risc, în urmă cu 1-2 ani.

19 afișări
Imaginea articolului Ce spune şeful Fondului Proprietatea despre politicienii care au făcut milioane de euro din acţiunile FP

Ce spune şeful Fondului Proprietatea despre politicienii care au făcut milioane de euro din acţiunile FP (Imagine: Gândul)

"Nu comentez informaţiile pe care le-au avut (Ionuţ Popescu şi Verestoy Attila- n.red.). Din punctul nostru de vedere, oricine putea cumpăra acţiuni (şi înainte de listarea FP la BVB -n.red.), era legal. Acum par bani uşor obţinuţi, dar în urmă cu 1-2 ani era riscant, nimeni nu ştia când şi dacă va fi numit un administrator de fond. Noi am aşteptat de la sfârşitul procesului de selecţie a administratorului până la numirea oficială mai mult de 1 an", a declarat Greg Konieczny, într-un interviu acordat ziarului gândul.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici